vineri, septembrie 18

Respect

Nu poti sa nu admiri si sa nu respecti un om ca el, un adevarat domn dupa parerea mea, Bergodi, omul pentru care respectul de sine si orgoliul său, sunt mai presus decat un contract bun sau decat un post de antrenor la o echipa de top.
A reusit ceea ce nimeni nu a avut curajul pana acum sa faca, si anume: sa umileasca si sa ignore, cu tot cu arogantă, acel personaj bizar care se află la conducerea celui mai galonat club de fotbal din Romania.
Prin gestul sau de aseara, acela de a refuza accesul patronului in vestiar si modul cum a reactionat, precum si ignoranţa prin care a tratat inca de la inceputul mandatului, implicarea acestuia la echipă, a provocat un val de simpatie si respect din partea suporterilor Stelei, si nu numai.
Dincolo de discrepantele inca neelucidate din jocul echipei, de inceputul mai putin reusit in campionatul intern, si de neputinţa de aseara, Cristiano Bergodi va dăinui in timp, prin personalitatea sa, mentalitatea sa de profesionist si mai ales prin curajul de a infrunta mediocritatea unor astfel de oameni.

Cu deplin respect!

Niciun comentariu: