duminică, ianuarie 10

atat de departe...

suntem atat de departe de lumea ideala pe care o visam, si la care unii se si straduiesc sa o creeze sau cel putin sa ajute la formarea ei, suntem atat de departe de idealurile marete pentru care eroii si-au dat viata, suntem atat de departe de dragostea, bucuria si armonia reciproc dorite candva de intreaga lume, suntem atat de departe de pacea si linistea divina...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Din cand in cand este bine sa ne oprim din urmarirea fericirii si sa ne multumim sa fim fericiti, sa nu mai observam doar ce este departe, interzis sau imposibil, ci sa fim cat mai aproape de acea lumea ideala pe care o vrem pentru noi, cat mai aproape de idealurile si scopurile noastre, cat mai aproape de dragoste, bucurie, liniste si pace, pentru ca viata nu inseamna numai a traii, ci a stii si a simtii pentru ce traim.
Uneori nu mai vedem posibilitatile, oportunitatile sau sansele care sunt atat de aproape din cauza comparatiei si neincrederii.
Cum spunea cineva "uneori ne uitam atat de mult la acea usa care s-a inchis, incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis special pentru noi.

Coafuri nunta spunea...

Dar putem sa facem sa fim mai aproape :)

Filmare nunta spunea...

Acea lume ideala cred ca exista doar in vis ;)

Haine online spunea...

Interesant articol