marți, ianuarie 13

de la politic spre criza

suntem sau nu aproape de un colaps economic?!
este o intrebare pe care am inceput sa mi-o pun mai in fiecare zi in ultimul timp.
desi acum ceva vreme nu credeam ca si tara noastra va fi atat de afectata de aceasta prabusire economica mondiala, iata ca din pacate, previziunile sumbre ale specialistilor au capatat contur, alimentate foarte mult, zic eu, si de recentele schimbari politice ce au avut loc in tara noastra la nivel legislativ si guvernamental.

daca acum ceva timp idemnam la sustinere, si speram din toata inima ca parteneriatul pentru romania sa fie capabil sa resusciteze principalele domenii de interes ale economiei nationale, acum imi rezerv dreptul de a nu mai crede in aceasta coalitie, formata sub forma unui compromis general, insa menita sa stabilizeze oarecum degringolada social-economica.

in momentul in care vad ceea ce se intampla pe scena politica, cand sesizez lipsa crasa de pregatire si reactie a premierului desemnat, cand vad adevarati rechini in fruntea unor ministere grele gen: min. economiei, transporturi, turism samd. sau cand ma fortezi sa am incredere in unii ca udrea, videanu sau berceanu, incep sa ma indoiesc de binele si de viitorul nostru al tuturor.

deja pentru mine totul a devenit o dezamagire uriasa, si inca o data daca mai era nevoie, m-am convins de faptul ca nu exista nici cea mai mica intentie de a guverna in adevaratul sens al cuvantului, ci doar continua cu nerusinare devastarea totala, atat economic cat si moral, a acestei tari.
ma intreb oare cat o sa mai rezistam noi?!


Niciun comentariu: