sâmbătă, ianuarie 10

Inapoi pe blog

Incerc din rasputeri sa-mi revin din fastul perioadei de sarbatori si din agitatia, neartificiala de data asta, care a caracterizat ultimele zile, si sa pun din nou mana pe treaba.
Mi-a lipsit foarte mult faptul ca nu am mai postat mai nimic in ultima perioada, in afara de obisnuitele urari, si ma gandeam de fiecare data ca poate m-am dat prea usor batut sau ca poate nu sunt capabil si nu am dispozitia necesara sa continui activitatea pe acest blog.

Insa, gata!revin cu forte proaspete si cu subiecte interesante, promit!
Multumesc celor care au avut "grija" sa-mi reaminteasca ca nu am mai scris nimic in ultimul timp, este foarte important pentru mine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

da,tuturor ne este greu..sa iesim din "vraja" sarbatorilor,au un farmec anume indiferent de starea pe care o avem;cu totii le asteptam cu mare drag si singuri fiind,speram ca va fi mai bine...facem cadouri apropiatilor,vecinilor...radem ,ne prefacem ca totul e ok,nu avem curajul sa urlam..dc simtim ca treb sa facem asta..nu avem curajul sa spunem ca suntem nefericiti,ca ne dorim ceva anume...cred ca suntem niste prefacuti,mereu ne ascundem...

Florin Linta spunea...

ai mare dreptate cand spui ca de multe ori suntem lipsiti de curaj, asa este, pentru ca suntem prea lasi probabil sau pentru ca multi dintre noi deja au renuntat la "lupta" iar de ascuns sunt de parere ca cei de care ne ascundem suntem noi insisi,din pacate...
insa capu'sus !!
viata este un dar,limitat, asa ca...