vineri, februarie 6

"Naţie de violatori" - “Românii n-au ce căuta în Europa!”


daca ati crezut ca atacurile pur fasciste, le-as cataloga eu, din partea politicienilor italieni au incetat, va inselati, pentru ca diplomatia europeana a fost din nou bulversata de o declaratie mai mult decat ultrareactionara a unui reprezentant "lega nord".

cred ca ar fi momentul sa vedem si o reactie mai vehementa din partea autoritatilor noastre, desi ma indoiesc de capacitatea lor de a administra evenimente de acest gen

“Dacă un extraterestru ar coborî pe pământ şi m-ar întreba care e specializarea românilor, i-aş răspunde că violul. Deschiderea frontierelor către est a fost pentru ţara noastră cel mai teribil dezastru, pentru că am importat imigraţie de cea mai joasă speţă, cu rezultatul că am coborât la nivelurile cele mai scăzute de siguranţă!”, a mai spus Stiffoni. În CV-ul său Stiffoni are deja un denunţ pentru rasism, pentru o frază pronunţată în 2003. “Ce o să facem cu imigranţii care au rămas în stradă după ce au fost evacuaţi? Din păcate, cuptorul crematoriului Santa Bona nu e gata încă!”, a spus atunci Stiffoni.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Asta se intampla datorita faptului ca romanii nu sunt uniti deloc si chiar mai rau ce stiu ei mai bine sa faca e sa "pupe pe altii in fund" .
Poporul italian ,stie toata lumea ,e mult mai periculos decat noi , dar noi stergem cu buretele tot ce fac srainii nu numai italieni .
Suntem lada de gunoi a lumii.

Anonim spunea...

sonia draga datorita sau din cauza?????
;)))))))))

Anonim spunea...

sistemul reflecta populatia. Nu e vina noastra ci a celor care sau aflat si se afla la "conducere".
asa ca eu nu ma simt. ;)))

Florin Linta spunea...

din pacate, trebuie sa iti dau dreptate sonia, am fost si suntem o tara de kkt, cu oameni lipsiti de curaj, de bun simt si spirit civic, ceea ce din pacate ne transforma intr-o natiune "de pluton"

Florin Linta spunea...

mai grav este ca la foarte scurt timp de acesta declaratie, a avut loc acel eveniment in care un cetatean italian si-a pierdut viata intr-un accident de masina, in care vinovat a fost bineinteles, un roman.
reactia italienilor care au vrut sa il linseze pur si simplu chiar in prezenta carabinierilor spune totul despre situatia care s-a creat acolo.