joi, octombrie 22

Justiţiarul singuratic

Un tată din Lituania a devenit erou naţional după ce a ucis un politician şi un judecător care i-ar fi molestat fiica de trei ani. Drasius Keyds, în vârstă de 37 de ani, i-a împuşcat luni pe cei doi după ce poliţia nu a reuşit să soluţioneze cazul fetiţei sale. Acum, Keyds a devenit un adevărat erou pe YouTube şi Facebook, fiind susţinut de o mulţime de oameni pe site-urile menţionate. "Eşti un adevărat erou pentru fiecare dintre noi. Ce ai făcut tu nu este nimic altceva decât un act de justiţie", a declarat unul dintre fanii săi, pe site-ul de socializare Facebook.

Mai mult, au apărut o serie de tricouri şi alte obiecte promoţionale cu inscripţia "Drasius: Justiţiarul singuratic".

Coşmarul lui Keyd a început în urmă cu un an când fiica sa Deimantela i-a povestit despre o întâlnire cu judecătorul Jonas Furmanavicziusa şi politicianul lituanian Andrius Us. Cei doi ar fi răpit-o şi apoi au abuzat de fetiţa de trei ani.

Însă în urma anchetei, care a durat mai bine de un an, poliţia i-a spus lui Keys că nu a reuşit să adune suficiente dovezi pentru condamnarea celor doi. Mai multe ţări vecine Lituaniei, printre care şi Polonia, şi-au oferit sprijinul tatălui fugar, angajandu-se să-l primească pe teritoriul lor fără a-l deferi vreodată justiţiei.

articol preluat de pe site-ul antena 3

Niciun comentariu: