marți, decembrie 2

Articolul zilei

inceput luna trecuta "articolul zilei",va prezinta una dintre cele mai bune expuneri aparuta zilele acestea in presa,despre incercarea unor fosti mari sportivi sau a unor imbecili aterizati din intamplare in lumea sportului,de a patrunde pe scena politica romaneasca.
una dintre putinele satisfactii pe care le pastrez in jurul politicului de astazi este aceea de a ma bucura de esecul unor dobitoci,care dincolo de bani si propietati au crezut ca li se pot cuveni si unele posturi impunatoare in legislativul tarii noastre


Pac-Pac,nu te-am votat!!

Gigi Becali, Gigi Netoiu, Alin Simota si alte personaje din fotbal, esecuri rasunatoare la vot, Iordanescu scapa turma.

Oare cum ar fi aratat la prezidiu Catalin Smarandescu, in Parlamentul Romaniei? Sau Gigi Becali, facandu-i pe toti hahalere si zdrente, urcat undeva pe vreun pupitru? Tare, nu? Candidaturile oamenilor din fotbalul romanesc au starnit zambete si au asigurat circul din campania electorala. Personaje pitoresti din fotbalul dambovitean au crezut ca aparitiile in buletinele sportive si pe la talk-showuri, plus ceva pomeni electorale si ceva notorietate, inseamna destul pentru a-i fraieri pe alegatori, insa au avut parte de esecuri rasunatoare in fata unor persoane care nu apar toata ziua la televizor si sunt mai putin cunoscute.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ar fi fost un circ continuu. Bravo celor care nu i-au votat.