sâmbătă, octombrie 24

apatie...

o seara atat de linistita, poate prea linistita fata de cea trecuta sau mai bine zis de cele trecute, nu prea este bine ca sambata seara sa nu faci nimic, denota lipsa de inspiratie sau o stare de aversiune teribila?!
se poate spune si ca esti plictisit de toti si toate care se mai invart in jurul tau aproape zi de zi, insa atunci de ce nu ai incercat ceva nou, ceva ce nu ai mai facut pana acum, satisfactia o poti gasi si in evenimente sau teritorii neexploatate si necunoscute de tine.
poate ai ramas fara prieteni?! nu...asta nu se pune, pentru ca nu i-ai avut niciodata, desi sunt sigur ca cineva a incercat sa te scoata din starea ta deplorabila, deloc onorobila pentru varsta si pentru pofta ta de viata, insa te-ai incapatant ca aceasta seara magica, unica in felul ei, sa o pastrezi doar pentru tine, crezand ca o sa-ti poti recapata linistea sau starea de bine si te poti gandi in voie ca a mai trecut o saptamana din viata ta, fara sa se intample sau sa faci ceva remarcabil, pur si simplu doar ai urmat un program animat de haos, tampenie si oameni agitati, multi dintre ei fara motiv.
acoperit de aceasta perdea servila, nu poti decat spera ca maine va fi altfel, ca o sa fii mai binedispus, ca va fi mai mult soare in inima ta, si in jurul tau, si ca oamenii pot fi minunati...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Viata noastra reprezinta suma tuturor alegerilor pe care le-am facut pana in momentul de fata, pentru ca suntem intotdeauna liberi sa alegem la ce sa ne gandim sau sa facem, avem controlul complet asupra vietii noastre si a tot ceea ce ni se intampla.
Noi trebuie sa alegem intre ceeea ce simtim si ceea ce suntem si sa decidem ceea ce aveam in prezent, ce avem de facut in viitor, ce trebuie schimbat sau imbunatatit pentru a nu ne plange ca viata a trecut pe langa noi fara sa fi facut ceva remarcabil, incercat "evenimente, teritorii" noi; sa profitam de tinerete, timpul liber, oamenii din jurul nostru pentru ca nimic nu sta in loc: nici noi, nici timpul nici persoanele dragi; totul e trecator si ireversibil, fiecare secunda conteaza. Sa lasam momentele de liniste, meditatie, melancolie pentru la batranete...