vineri, octombrie 2

Ma bucur de ziua mea

Cineva imi spunea "sa ma bucur de ziua mea si ca inca mai sunt tanar". In aceasta dimineata am realizat ca avea mare dreptate, si ma gandesc ca este dreptul meu sa consider ca pentru o zi pot fi centrul universului, ca toata lumea stie, ca astazi este cea mai importanta zi din viata mea, este dreptul meu ca macar pentru o zi sa uit de lucrurile mai putin placute din viata, si mai ales, este dreptul meu sa visez in continuare.
Pentru o zi, vreau sa simt pe deplin, îmbinarea armonioasa, formata din atentia celor din jurul meu si nobletea acestei zile.

Ce poate fi mai frumos si mai impresionant decat urarile primite de la prieteni, decat mesajele trimise de oameni despre care credeai ca te-au uitat de mult, ce poate fi mai teribil de imbucurator decat faptul ca la prima ora a diminetii, tatal tau sa iti cante la multi ani, sau decat urarile pline de dragoste si insotite de lacrimi de emotie a mamei tale!!!
Iata motive care imi dau dreptul ca astazi sa MA BUCUR DE ZIUA MEA !!!

9 comentarii:

vali spunea...

la multi ani!

un prieten imaginar spunea...

Astfl de evenimente, asa cum este aceasta zi de 2 oct pentru tine, sunt unice pentru fiecare. Daca stai sa le numeri si socotesti sunt prea putine pentru o viata de om. Pentru unii trec asa...pur si simplu pentru altii insa chiar inseamna ceva. Important este sa le dai valoare.
Pentru ca stii sa faci asta iti spun si eu La multi ani si multe succese!

Florin Linta spunea...

multumesc de urari, frumos spus prietene imaginar :))

DaNuTzZ spunea...

LA MULTZI ANI !!!!

Al Hazmy spunea...

Bey in Islam nu se sarbatoreste ziua de nastere , tocmai pt ca ziua omului e in fiecare zi, multumeste-i lui Allah zilnic pt ca esti in viata !

alah in puta goala spunea...

bei hazmocar sau cum te cheama nu mai bine te duci tu la tine sa l speli pe spinare in albie pe alah al tau. si sa i bagi si un pai in cur. du te in lumea ta la alah acolo si lasa ne. noi am venit peste voi cu regulile noastre?

Florin Linta spunea...

aveti dreptul la o opinie, asa cum este normal, insa nu cred ca se impune situatia de a trece la jigniri, mai ales pe teme sau motive de religie...fiecare este liber sa isi exprime puctul de vedere, la fel cum este liber sa isi sarbatoreasca sau nu, ziua lui.

AL hazmy spunea...

Bey lepra ordinara , ce te iei tu de Allah? Nu ti-e rusine incultule??????? Allah se traduce prin Dumnezeu, sau tu esti cumva ateu. Rusine pt incultura TA.

arabu incolacit spunea...

am zis eu ca se traduce altfel? daca te am trimis sa l speli pe spinare pe allah asta nu inseamna ca nu stiu cine e. Iar daca sunt cumva ateu asta nu inseamna ca sunt impotriva lui D zeu ci doar ca nu cred in existenta lui sau a altui Zeu. Ce retardat mai esti. sa ti aplici 2 serii de palme poate te trezesti din prostie.