miercuri, februarie 17

Faptele tradeaza oamenii!!


Lumea ta atat de absoluta si de perfecta, despre care ai crezut ca este creata cu succes si in care te gandeai ca traiesti, mult deasupra evenimentelor si personajelor din viata ta, se dovedeste pana la urma a fi doar un mediu lipsit de fermitate, de profunzime si de sinceritate.
Atragi oameni si intamplari cu o usurinta iesita din comun, insa in acelasi timp, in momentul in care ai realizat acest lucru, totul devine inutil, pentru ca in instabilitatea care defineste o persoana de acest gen, poti pierde imediat ceea ce ai crezut ca ai castigat, si asta pentru ca inca nu poti sau nu vrei sa crezi, ca cineva sau ceva, te poate depasi prin intensitate.
Nu poti cere cuiva sa gandeasca logic, moral si ingaduitor, cand tu respingi tot ce este frumos si normal cu o atitudine ce ti se pare absolut naturala.
Nu poti cere ceva, nu poti primi nimic, pentru ca tu nu esti in masura sa daruiesti, nu iti sta in fire, nu face parte din lumea ta indiferenta si prea exclusivista pentru starile de afectiune si de bucurie, care poate te-au luat prin surprindere.
Asa cum faptele tradeaza oamenii, si actiuniile tale pot de multe ori sa tradeze lipsa ta de curaj, sau de o anumita disponibilitate catre anumite persoane sau fenomene.

(orice asemanare cu tipul de personalitate incriminata sau cu viata de zi cu zi este pur intamplatoare)

12 comentarii:

Anonim spunea...

....poate ca fatele sunt involuntare si reactiile de asemenea...nu sunt neaparat voite, controlate....este greu sa-ti exprimi o parere mai ales cand nu cunosti o persoana..deseori tragem concluzii pripite sau pur si simplu nu vrem sa vedem realitatea....ne azvarlim usor in vise si sperante...insa ne este foarte greu sa renuntam la ele atunci cand nu este posibil ...si ca sa nu trebuiasca sa renuntam ,clacam..cum??aruncam cuvinte grele, rostite si gandite la nervi..fara sa ne punem in situatia celui de fata...ne simtim de cele mai multe ori debusolati, tradati si chiar umiliti..dar asta nu este un motiv sa acuzam...poate ca am o atitudine ofensiva...mi s-a intamplat si mie de curand cam acelasi lucru...CE COINCIDENTA....

best regards.

A

ariana spunea...

mesajul este orientat clar catre cineva anume...si faptul ca scrii toate astea inseamna ca "simti".,ca inca te doare..,anonima are dreptate..nu incrimina,nu improsca cu noroi...incearca sa "strecori" si sa alegi doar partile bune...stiu ca e greu,dar nu mai e atat de frustrant...in plus o iubire neampartasita e tot o forma de iubire..

Anonim spunea...

...ideea este ca este foarte usor sa judecam oamenii insa de cele mai multe ori tragem concluzii pripite....cu riscul de a ma repeta...poate ca ne indragostim de o persoana anume....dar tb sa fim siguri ca si sentimentele persoanei respective sunt aceleasi...din cate observ esti cam posesiv...vrei sa ai mereu dreptatee....dar nu e asa...ti-ai adresat vreodata intrebarea ca poate persoana de care te-ai indragostit nu simte nimic pentru tine...si nu vrea sa-ti arate lucrul asta??eu nu zic ca este un lucru bun..ce face..insa de cele mai multe ori nu prea avem de ales...lucrurile sunt menite sa se intample cu un anumit scop cand trebuie ...si nu cand vrem noi.!

A

Florin Linta spunea...

ariana, cu tot respectul pe care ti-l port, vreau sa iti transmit ca te inseli. articolul meu nici pe departe nu este vreun mesaj de iubire, sau despre vreo forma de a ei, nu am vrut sa incriminez absolut nimic, nu este nici o trimitere catre nimeni si catre nimic, a fost pur si simplu o stare de fapt, un simplu articol generalizat. altceva s-a intamplat insa...fara sa vrei ai reusit sa trezesti unora sentimentele de inversunare simplista si neputinta patimasa...ceea ce ma face inca o data sa cred si mai tare in mesajul acestui articol, ca faptele chiar tradeaza oamenii!!!

Terenuri de vanzare spunea...

Uneori si o simpla privire poate trada omul!!:)

Centrale termice pe gaze spunea...

Asa este ;)

Refinantare credite spunea...

Si eu gandesc la fel

Fonduri structurale europene spunea...

Daca te pricepi poti sa citesti oamenii din priviri ;)

Pastile slabit spunea...

foarte adevarat ce ai scris in articolul asta :)

Masaj erotic Bucuresti spunea...

acelasi lucru spunea si iubitul meu faptele tradeaza...

Masaj erotic Bucuresti spunea...

Oricat am incerca noi sa ne ascundem dupa deget..ne lasam condusi!:)

oferte last minute spunea...

"nu poti primi nimic, pentru ca tu nu esti in masura sa daruiesti"...asta este un adevar! multi se intreaba ei de ce nu primesc nimic...sentimente, zambete, vorbe frumoase etc. ceea ce oferi se intoarce inapoi la tine ca un bumerang.