joi, decembrie 4

coplesit si forţat de imprejurari



fiind intr-o criza acuta de timp imi este din ce in ce mai greu sa actualizez stirile si informatiile de ultima ora pe acest blog,mintea mea este atat de obosita incat foarte greu mai gasesc subiecte iar despre moderat comentarii nu imi fac probleme pentru ca ele deocamdata lipsesc cu desavârsire.

revenind acum la faptul ca nu prea mai am timp,de fapt nu mai am deloc insa ma chinui sa postez in fiecare zi,pentru singura satisfactie personala pe care o mai am si pentru cei care intra zilnic pe blog,care spre dispretul unora,inca exista.
de cateva zile ma trezesc numai la ora 04.00,asta numai pentru a satisface rezonantele psihice ale unui individ,care din pacate pentru mine,este om(desi nu pare) si mai are si o insemnata influenta de natura sociala asupra mea,asta deocamdata...
criza de timp la care făceam referire la inceput,s-a transformat pe parcurs insa intr-o faza primejdioasa si hotărâtoare în viata mea,constând intr-o manifestare violentă a contradictiilor umane,sociale si personale,fata de unul sau mai multi imbecili cu vasta "experienta" din jurul meu

probabil ca acum predomina si sentimentul de frustrare in cuvintele mele si in mintea mea,insa lăsând asta la o parte,pot spune spre rusinea mea,ca in ultimul timp am inceput sa fiu atât de umil si de supus,incat de multe ori ma intreb daca a mai ramas ceva din atitudinea demna si morala care credeam eu ca ma reprezinta,
si asta pentru ce?!
va spun eu pentru ce:pentru modestia,indolenta si lipsa de curaj care au inceput sa puna stapânire pe mine de ceva vreme,pentru ca altfel nu imi pot explica de ce dracu' trebuie sa suport in fiecare zi lectiile dramatice de viata si interventiile lipsite de sens ale unor personaje emfatice!
s-a dus spiritul ala de răzvrătit care fierbea in mine,tupeul de a spune si "nu",sau indiferenta de urmari si consecinte care ma dominau pana acum ceva vreme,nu îmi mai ramane decat sa aduc si margarina la acest dezolant episod al vietii mele si totul ar fi complet.
ma intreb oare de unde am deprins eu aceste trasaturi afective din ultimul timp,oare au reusit atat de mult sa ma indoctrineze?!
sunt pierdut,si asta pentru ca nu am insusit nici până acum "cultura" necesara si edificatoare,prin urmare sunt cel mai prost din curtea scolii!!insa o sa completez cu un citat celebru:"cand ma uit in jur prin curaj"


sper sa-mi revin...

4 comentarii:

Anonim spunea...

din textul pe care l-ai postat inteleg ca traiesti numai printre prosti. am trait si eu o experienta de acest gen insa am ales sa schimb ceva..am plecat din romania departe. frate fugi de ei dar nu uita sa-i torpilezi. oricum nici electrocutati nu-si pot da seama de prostia in care zac.
noroc!

Anonim spunea...

Timpul le rezolva pe toate,cu rabdare,intelepciune,incredere in tine si sa nu te lasi umilit/supus sau batut in fata "personajelor emfatice";cu toate ca uneori dreptatea fara putere e neputincioasa, iar puterea fara dreptate e tiranica(zici ca ei si faci ca tine).
Caracterul nostru se dezvolta prin incercari,suferinte,care ne intaresc sufletul,ne ambitioneaza,ne da putere sa mergem mai departe,iar fara cultura si o relativa libertate pe care cultura o implica , societatea ar fi o jungla dar daca vrem sa schimbam ceva in viitorul nostru,sa schimbam atitudinea.
!(reciteste postarile tale in care credeai in atitudine,schimbare....)!
Nu e cazul sa te consideri pierdut/"cel mai prost din curtea scolii",ci e cazul sa te "aduni",sa iti scoti la suprafata atitudinea demna si morala,spiritul de razvratit, tupeul de a spune"nu",etc.
Considera ca e o perioada mai"gri"in viata ta;sunt fel si fel de situatii/probleme din care e bine sa inveti cate ceva:sa fi rational,puternic,calm,optimist,cu capul sus,sa treci tu peste situatie sa nu treaca ea peste tine.
Totul in viata are o rezolvare...exceptie face moartea.

Anonim spunea...

bun....hai sa ne oprim putin din toate aceste comentarii mai mult sau mai putin pertinente.....te rog sa stai 1 minut in fata oglinzii sa te uiti in ochii celui care-l vezi acolo si sa-l intrebi....de ce eu? cum am ajuns pana aici? si pana cand?....nu e vorba de a fi sau nu tare....de a avea sau nu puterea de a spune "nu"...ce anume te opreste sa alegi alta cale decat cea "impusa" de cei cu "experienta"?...ITI SPUN CA NU ESTE VORBA DE EI AICI....ESTE VORBA NUMAI SI NUMAI DE TINE ASA CA....FA ACEST TEST DE A TE CUNOASTE PE TINE MAI BINE.....TU ESTI -DACA-MI PERMITI- VERIGA SLABA

SPER SA NU TE DERANJEZE MICILE MELE ABERATIUNI

Florin Linta spunea...

nu ma deranjeaza deloc si nici nu consider cuvintele tale"mici aberatiuni",poate ai dreptate,problema pot fi si eu,poate nu fac altceva decat sa ma plang insa mi se pare cam dur totusi,insa fiind o opinie,o respect si o iau ca atare.
poate iti si semnezi comentariul data viitoare...