miercuri, decembrie 3

vocea ratiunii


Ati auzit vreo data de Dumnezeu,de credinta,de atitudine,de bunavointa,de sinceritate sau de "intelepciune"??sunt sigur ca NU!

va suna cunoscut:ORGOLIUL SI INTERESUL PERSONAL PRIMEAZA CELUI MORAL?!!sunt sigur ca DA!

Va suna cunoscut faptul ca exista oameni falsi,aroganti,iresponsabili,mediocri,care isi ascund adevarata identitate prin expunerea unui caracter duplicitar,infect si prin promovarea unei doze de prostie nemarginita si incurabila?! Sunt sigur ca DA!

si mai stiu un lucru:TOTUL SE PLATESTE!!!


3 comentarii:

Anonim spunea...

cei de la putere sunt inteligenti si stiu sa se impuna. cu cat esti mai sarac cu atat esti mai prost. cei care sunt la putere merita respect pentru ca au reusit sa ajunga acolo. stiu bine sa joace politica si felicitari lor. cei care nu pot face acest lucru nu le ramane decat sa se zgarie pe fata. romania e plina de indivizi care cred ca sunt mai presus de oricine. daca vrei sa reusesti in societate trebuie in primul rand sa iei in considerare pe toti. lumea te face sa castigi...lumea te face sa pierzi. nu poti juca singur un meci de fotbal. bafta! si astept niste bancuri pe acest forum

Anonim spunea...

Ratiunea e ca o metoda lenta si intortochiata prin care cei isteti,afla/descopera lucruri pe care nu le stiau;e acea parte a sufletului,care e principiul judecatii.Toti o au, dar putini o folosesc.
Cel care e deschis,loial,sincer,are o atitunine onesta si amabila,onorabil el insusi,dar si cu altii,credincios lui D-zeu si oamenilor din jur,acela isi asculta vocea ratiunii si a sufletului.
Faptul ca omul cunoaste diferenta dintre bine si rau,ii demonstreaza superioritatea fata de celelalte fiinte,insa faptul ca poate face rau din cauza orgoliului/primarea intereselor personale,demonstreaza inferioritatea morala fata de orice alta fiinta.
Cand dam peste oameni falsi, aroganti..etc,e bine sa ii lasam in lumea lor imperfecta,imorala si noi sa fim in lumea noastra dand dovada de intelepciune care cuprinde asteptare si speranta si sa tinem cont ca fapta buna e rasplatita,fapta rea e pedepsita.
Cand ratiunea tace,vorbesc instinctele.

Anonim spunea...

la illaha il Allah!!!!!!!!