duminică, noiembrie 23

De ce urâm politica ?!

Si eu urasc politica,nu pentru ca nu imi place sau nu o inteleg ci pentru faptul ca promotorii ei nu sunt decat niste imbecili ignoranti si hrapareti care au distrus Romania si care mi-au compromis si viitorul.
Singura solutie in care mai cred si pe care incerc sa o pun in aplicare este schimbul de mentalitate si de "generatii" politice,doar asa ne mai putem salva si mai putem spera la normalitate.Doar ca simplii si modesti spectatori plictisiti si rutinati nu vom avea niciodata vreo sansa de a schimba ceva.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu pot spune ca urasc politica, dar nici nu imi place, imi este indiferenta de obicei si de cele mai multe ori nu o inteleg(poate am si eu defectele mele..).
Scena politica eu o vad ca pe o scena din jungla,o haita care "devoreaza" tot, chiar si intre ei,fiecare lupta pt a supravietuii,fara sa se "gandeasca" pe cine sau cum,pur si simplu se lasa condusi de instincte:omul e singurul animal care refuza sa fie ceea ce e.
Daca interesul pt.politica al politicienilor,al parlamentarilor,etc.,nu ar fi doar acela de a obtine avantaje materiale, de a mai aduna ceva in patrimoniul personal,de a deveni doar persoane publice/prin acest mijloc, a ajunge de fapt doar cunoscute pt.a putea ajunge mai departe intr-adevar acolo unde doresc pt.a le fi mai usor si nu as mai vedea egoism, nedreptate,ipocrizie poate ca as acorda mai multa atentie politicii si nu as fi doar un observator al cresterii lor si descresterii noastre,al evolutiei lor de la un an la altul conf.declaratiilor de venit si al stagnarii noastre.
Chiar incerca sa ne prosteasca in fata,iar noi ne lasam de multe ori prostiti,pt ca "schimbul de mentalitate si de generatii politice"se poate face doar daca ai cum, cu cine si cu ce...

Florin Linta spunea...

Vezi!simt de la distanta sentimentul de resemnare care din pacate ne-a invaluit pe toti,in timp ce ei isi fac linistiti de cap intr-o tara sufocata de nepasarea propriilor ei cetateni.