sâmbătă, noiembrie 22

O noua infatisare

Incepand de astazi am decis ca in formatul blogului sa se regaseasca si unele informatii de interes general si aici ma refer la cele mai demne stiri despre evolutia politica,economica si sociala,informatii bancare (situatia o impune) si poate pe viitor si cate putin din monden si sport.
Deasemenea tot in cuprinsul blog-ului o sa regasiti si cate un articol,ales dupa anumite criterii de interes public,preluate din presa sau chiar scrise de voi,si pentru ca alegerile parlamentare sunt foarte aproape m-am gandit sa ofer si posibilitatea unei mai bune si simple informari cu privire la noul sistem de vot din tara noastra,punandu-va la dispozitie un link deosebit de util al asociatiei Pro Democratia,unde veti gasi explicatii foarte practice in acest sens.
Astept si parerile voastre cu privire la aceasta mica da' importanta decizie de schimbare a continutului si aspectului blog-ului Noua Gandire.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Referitor la informatii despre evolutia politica, economica sau sociala pe care vrei sa le introduci tu in continutul blog-ului,cred ca mai bine nu le-ai introduce,parerea mea, pt. ca astfel de infirmatii le vedem si le auzim la tot pasul si deja suntem "bombardati" cu astfel de informatii, nu ai atrage pe "vizitatori"/nu ar fi interesati.Politica si aici???
Sunt atatea subiecte care merita a fi dezbatute si comentate.....
Daca se intampla ceva,are loc un eveniment deosebit care merita comentat si sa i se acorde mare atentie, atunci da, merita ca si tu sa il postezi pt.a fi dezbatut cu cei care viziteaza acest blog.
Referitor la link,mi se pare ok pentru ca ar aduce informatii suplimentare si actuale de interes general,putandu-i pune pe oameni "la zi" cu noutatile dar si de a se folosi de ele(daca am inteles eu bine).

Florin Linta spunea...

Pai stai sa ne lamurim!informatiile pe care am inceput sa le introduc pe blog,consider ca sunt doar de interes general,pentru ca nu am sa postez stiri doar de dragu' de a exista ceva de genul asta.Intotdeauna selectionez doar ce consider ca sunt demne de luat in seama si nu toata stirea ci doar o prefata urmand sa ofer posibilitatea redirectionarii catre articolul respectiv.In cuprinsul postarilor involuntar o sa existe si teme sau subiecte cu influente politice sau sociale pentru ca fac parte din cotidian,si nu pot trece asa de usor peste ele.
Aaaa!!si astept propuneri de subiecte,pentru ca ai zis ca sunt atatea...

Anonim spunea...

Ok,poate am interpretat eu gresit ceea ce ai vrut tu sa spui.Acum am inteles ca doar in formatul blog-ului o sa introduci informatii despre evolutia politica,economica sau sociala,eu intelesesem ca asta o sa predomine de acum in colo sau o sa apara mai des subiecte pe astfel de teme,(dar daca tu crezi ca sunt de interes general....)eu la asta m-am referit!!!
A fost doar o parere..
Legat de propuneri de subiecte, ma refeream ca sunt atatea si tu te-ai oprit exact la politica,pentru ca asta predomina acum in ce ai postat.Repet a fost doar o parere.

Florin Linta spunea...

O sa incerc ca infuzia de politc sa fie cat mai moderata si promit ca acest domeniu,nu o sa devina predominant in continutul blogului.