sâmbătă, decembrie 13

bucuria sarbatorilor


ma gandeam ce sentimente frumoase îti pot oferi aceste sarbatori de iarna si cat de mult conteaza perioada asta magnifica in viata unui om.
desi vremurile s-au schimbat atat de mult, chiar daca multe traditii s-au pierdut si parca aceea seriozitate care dominau aceste sarbatori nu mai este asa des intanlita, asta nu inseamna ca exista ceva mai frumos si mai spiritual decat aceasta perioada.
dincolo de agitatia artificiala care ne-a impus-o capitalismul,dincolo de haosul din supermarketuri si de nebunia din trafic, dincolo de goana prosteasca de a te alinia la niste standarde prostesti, este esential sa mai stim sa ne bucuram si sa traim cu adevarat aceste zile.
ar trebui sa lasam la o parte toate neîmplinirile, dezamagirile, rautatile si frustrarile întampinate in cursul anului si sa abordam sarbatorile ca momente unice de bucurie si liniste, de reculegere, speranta si sentimente mai bune.

este perioada in care cel mai important lucru este sa fim langa familie, perioada în care te poti bucura de prietenii tai si in care iti poti impartasi trairile si sentimentele cu cei dragi tie, perioada in care deasemenea poti incerca sa te apropii de cei care nu ai reusit sa o faci pana acum.

invata sa te bucuri de sarbatori, invata sa apreciezi si nu uita ca sunt momente care nu ne sunt mereu la indemana


Un comentariu:

Anonim spunea...

Macar in memoria timpurilor de alta data,cand chiar simteam ca vin sarbatorule,il asteptam pe mos craciun,ii faceam lista cu ce vrem(ce inocenti si naivi eram),impodobeam bradul cu cei dragi si nu ca sa fie ci pt.ca era necesar,nelipsit din decor;in ziua de Craciun eram nelipsiti de la masa,atat cei din familie cat si cei apropiati,mergeam cu colindul,faceam cadouri;macar acum,cum ai spus si tu,sa incercam sa retraim,atat cat mai putem, acele momente si sa nu uitam MOTIVUL pt.care sarbatorim.
Sa ne "etalam" gandurile pasnice,faptele bune,vorbele intelepte,sa zambim,sa fim increzatori,pt.ca vor exista momente cand vom vrea si nu vom mai putea.
Sarbatori fericite!!