joi, noiembrie 27

Trebuie sa ai incredere in tine(dar nu sa te crezi atotstiutor)

Ma bucur ca "exista sau nu cel mai bun prieten??!" este dezbatut in continuare insa eu cred ca s-a deviat putin de la subiect si mai ales vad ca voi ati interpretat putin eronat ce am scris eu in acest articol dovada si titlul de mai sus pe care l-am preluat din comentariile voastre.
Sincer am spus-o de nenumarate ori,pai cum sa vreau sa las impresia de atotstiutor cand nu sunt,nu am nici o sansa sa fiu si nici nu cred ca vreau,deci ipoteza de a ma crede atotstiutor cade din start,oare exista cineva care se poate bucura de acest statut sau a existat vreodata?!!

Daca am lasat impresia ca eu contest profilul sau existenta unui prieten bun,la fel este un derapaj al mintii voastre,pentru ca nu asta am vrut sa transmit ci doar faptul ca nu te poti bucura de respectul si increderea nimanui chiar daca el o spune,pentru ca nu este adevarat,clar!

Prieteni am si eu ca toata lumea,de fapt de multe ori chiar imi vine sa cred ca am destul de multi,insa nu stiu daca unul dintre ei se ridica la nivelul sentimentelor si respectului pe care i le impartasesc eu de exemlu,sau daca vreunuia din ei le pasa cu adevarat ce se intampla cu mine,asa ca am motive intemeiate sa fiu subiectiv in aceasta privinta.
Prin subiectul prezentat nu am incercat decat sa supun atentiei si discutiei anumite trairi,adevarat poate de moment,si sa caut niste raspunsuri de la voi pe care eu poate nu le detin sau nu sunt capabil sa le gasesc.

3 comentarii:

Anonim spunea...

1.Poate cuvantul atotstiutor, trebuia scris cu " ".
2.Nu ma refeream la tine,ci vb.in general,deci nu pe tine te-am facut atotstiutor.
3. Cuvantul atotstiutor=ma refeream la faptul ca oricata incredere ar avea un om in propria putere/persoana,ca ar stii ce face/ce spune,e bine sa asculte parerea si celor din jur,sa nu creada ca el stie tot(omul cat traieste invata),pt.ca si din prea multa incredere poti sa dai gres (si nu ma refer la tine).
4.Eu doar am comentat titlul,pt.ca se pare ca tu contestai existenta unui bun prieten,conf.titlului,deci nu e un"derapaj" al mintii noastre.
5.Daca consideri ca ai prieteni buni,nu trebuie sa "cantaresti"sentimentele,respectul(aici ma refer la tine),ci sa intelegi ca prietenii tu ii alegi,nu ti "baga nimeni pe gat"/sa ii suporti;
6.Tu ai intrebat ce inseamna pt.noi cel mai bun prieten,iar eu am spus ce inseamna pt.mine;
7.Daca ai citii paralel si postarea ta si comentariul meu,ai vedea ca am inteles mesajul si ai gasii unele raspunsuri cautate de tine,daca le vezi..

Florin Linta spunea...

stiu ca eu imi aleg prietenii,poate asta este marea problema pentru ca de multe ori am facut alegeri mai mult decat dezastruoase in acest sens,cat despre derapaj nu m-am referit la tine,ci in general...eu zic ca treb sa facem pace:))

Florin Linta spunea...

tu de ce nu te semnezi niciodata?!o sa zica lumea ca ma "comentez" de unul singur!!!